Deel je openingstijden.
Krijg nieuwe bezoekers.

Vul uw openingstijden in door ze op te nemen Nederlands nieuwste horecamovement.

Vertel meer

Partners

Hoe Cluber werkt voor partners

Geef aan welke acties jij op welke dagen en tijden wilt gebruiken.

Bekijk in het dashboard het aantal (nieuwe)Cluber leden jij binnen je club hebt gehad om acties nog beter in te zetten.

Ontdek welke acties zijn gebruikt om jouw marketing te optimaliseren.

Members

Hoe Cluber werkt voor members

Ontdek nieuwe locaties en gebruik het filter.

Samen wat drinken is veel gezelliger. Ontvang Clubcoins voor elk uitgenodigde vriend.

Doe je bestelling en ontvang om het uur een exclusieve Cluber promotie!

Benieuwd wat Cluber voor jouw horecalocatie kan betekenen?

Veelgestelde vragen

De eerste stap? Vul ons contactformulier in. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, zullen we beoordelen of uw bedrijf geschikt is voor Cluber. Als dit het geval is, nemen we contact met u op om het onboarding-proces te starten. En nog beter: u kunt zich aanmelden voordat uw bedrijf officieel wordt geopend.

Cluber is gratis te gebruiken! Partner worden kost u niets. In feite zul je geld verdienen. Een volle tent trekt nog meer bezoekers, waardoor uw maandelijkse inkomsten toenemen.

Cluber-members betalen een maandelijkse vergoeding en krijgen toegang tot de Cluber app. Leden kunnen dan gebruik maken van de acties bij aangesloten horecalocaties. Via de app vinden de leden aangesloten horecalocaties. Members zien alle details die ze moeten weten over kortingen, acties, inclusief adres, belangrijke details en meer. Zodra ze op locatie zijn kunnen zij zich inchecken middels de app. doen ze dat rechtstreeks in onze app of op onze site. Zodra een member een drankje besteld kan hij gebruik maken van de actie welke de horecalocatie heeft gepromoot.

Om de echte waarde van ons partnerschap te zien, moedigen we al onze partners aan om op de lange termijn op het platform te blijven. De meeste van onze partners zijn het hier ook mee eens. Maar als u van gedachten verandert, kunt u zich afmelden voor Cluber met een schriftelijke kennisgeving van 90 dagen.

.