Begin met een gratis proefperiode.

Met het Cluber membership wordt het uitgaansleven nu nog aantrekkelijker! Profiteer van exclusieve voordelen speciaal voor jou als Cluber member!

Lid worden

Wat is er inbegrepen bij je proefperiode

0
Eén hele week gratis
Keuze uit alle aangesloten horecaspots
Sparen voor ClubCoins
Annuleer waarneer jij dat wilt

Na je proefperiode schrijven we je automatisch in op ons abonnement van € 10,00/maand. Je kunt deze keuze altijd veranderen of annuleren tijdens je proefperiode.

 

Wat zijn de voordelen van Cluber

In plaats van schrikken van een grote rekening na een avondje stappen, kun je met Cluber gebruik maken van de beste promoties bij horecalocaties bij jouw in de buurt. Exclusief voor Cluber members..

Bespaar op je uitgaven

Met een Cluber lidmaadschap kun je tot wel 8 rondjes per dag besparen. Zo heb je het maandelijkse abonnements kosten er al in 1 dag uit!

Spaar voor goodies

Per promotie die je gebruikt ontvang je ClubCoins welke ingewisseld kunnen worden voor de tofste goodies.

Ontdek de beste locaties

Met de Cluber app ontdek je in een handomdraai de beste horecalocaties in jouw stad voor een avondje stappen of een borrel.

Je verveelt je nooit!

Nodig vrienden via de Cluber app of leer nieuwe mensen kennen. Uitgaan is veel gezelliger met leuke mensen om je heen!

Algemene vragen

Je proefversie begint op de dag dat je je registreert, dus je hoeft niet te wachten om gebruik te maken van Cluber acties te proberen.

Je kan onbeperkt gebruik maken van alles wat CLuber te bieden heeft. Gratis rondjes ontvangen, vrienden uitnodigen, ClubCoins sparen en nog veel meer.

Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de gehele app. Zoek naar cafés en barretjes bij jou in de buurt, en check-in. Bestel jouw drankje en ontvang elk uur een gratis rondje.

Na je proefversie, wordt deze automatisch verlengd met een maandabonnement.

Je kunt op elk moment annuleren tijdens je proefperiode om automatische verlenging te voorkomen. Ga naar MyCluber in de app, vervolgens naar membership en klik op ‘Lidmaatschap annuleren of pauze nemen’.

Er nog niet klaar voor om vandaag te beginnen?

Neem een kijkje in onze stadsgids voor Cluber promoties bij jou in de buurt.

.