Drink in good company

Onze missie

Een movement creëren

We geloven dat het uitgaansleven nog aantrekkelijker kunt maken door mensen te motiveren eerder op de avond op stap te laten gaan in de horeca. Maak deel uit van onze movement om elkaar te inspireren en motiveren.

Het Cluber verhaal

Cluber werd geboren in 2019 nadat Erik Groeneveld en Martin Esajas merkte dat uitgaansleven steeds later op de avond gezellig werd. Na het bezoeken van vele barretjes en clubs in verschillende steden bleef hun gevoel het zelfde. In plaats van de avonden af te schrijven, creëerde ze een idee. Volle clubs en barretjes vroeg op de avond zou geen probleem moeten zijn – wat als er een manier was om het aantrekkelijker te maken?

Wat begon als een app en website die het vinden en gebruik maken van de leukste acties bij aangesloten barren inzichtelijk maakt, verandert nu hoe mensen hun uitgaansleven leiden. Of we nu een gemeenschap van enthousiastelingen samenbrengen, mensen helpen de leukste horecaspots te vinden of kleine tot horecaondernemers door heel Nederland ondersteunen, wij geloven dat gezelligheid in het uitgaansleven de sleutel is tot een gelukkig leven.

Cluber app

Hoe we de dingen aanpakken

Werken bij Cluber is geen doorsnee bureaujob. We geloven in weten wat je aan het bouwen bent – en dat betekent dat je eropuit gaat, onderzoekt, ontdekt, innoveert en misschien zelfs een beetje zweten.

.