Laat uw bedrijf groeien met Cluber

Werk samen met Nederlands toonaangevende horeca netwerk en begin met meer verdienen

Waarom Cluber?

Verhoog uw omzet

Creëer een basisvulling in de daluren aan met mensen die graag al vroeg in de avond uitgaan.

Optimaliseer uw bedrijf

Toegang tot gegevens en inzichten over check-ins en gebruikersgedrag

Zichtbaarheid aan een nieuwe doelgroep

Trek mensen aan die het beste op het gebied van uitgaan zoeken

Play Video

Word partner zonder kosten

Doe gratis mee en we kijken samen met u hoe we de campagne kunnen maximaliseren. Hierdoor zal de omzet in de daluren stijgen.

Doe mee met de beste in horeca

Verschillende bars, cafés en clubs  groeien met Cluber.

Beheer gegevens en inzichten op één plek

Vind bezoekersinformatie, prestatiegeschiedenis, branche-inzichten in één gebruiksvriendelijk dashboard.

Resources Cluber

Leer meer van onze resources

Bekijk onze case studies, whitepapers en handleidingen over alles, van marketingtactieken tot trends in de branche.

Krijg inzichten, informatie over horeca en meer

Veelgestelde vragen

De eerste stap? Vul ons contactformulier in. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, zullen we beoordelen of uw bedrijf geschikt is voor Cluber. Als dit het geval is, nemen we contact met u op om het onboarding-proces te starten. En nog beter: u kunt zich aanmelden voordat uw bedrijf officieel wordt geopend.

Cluber is gratis te gebruiken! Partner worden kost u niets. In feite zul je geld verdienen. Een volle tent trekt nog meer bezoekers, waardoor uw maandelijkse inkomsten toenemen.

Cluber-members betalen een maandelijkse vergoeding en krijgen toegang tot de Cluber app. Leden kunnen dan gebruik maken van de acties bij aangesloten horecalocaties. Via de app vinden de leden aangesloten horecalocaties. Members zien alle details die ze moeten weten over kortingen, acties, inclusief adres, belangrijke details en meer. Zodra ze op locatie zijn kunnen zij zich inchecken middels de app. doen ze dat rechtstreeks in onze app of op onze site. Zodra een member een drankje besteld kan hij gebruik maken van de actie welke de horecalocatie heeft gepromoot.

Om de echte waarde van ons partnerschap te zien, moedigen we al onze partners aan om op de lange termijn op het platform te blijven. De meeste van onze partners zijn het hier ook mee eens. Maar als u van gedachten verandert, kunt u zich afmelden voor Cluber met een schriftelijke kennisgeving van 90 dagen.

.