Logo CLuber

Gratis bij de beste horecaspots bij jou in de buurt

Cluber gaat live in

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden
Get ready! Cluber gaat live in enkele seconden.

Wat zijn de voordelen van Cluber

In plaats van schrikken van een grote rekening na een avondje stappen, kun je met Cluber gebruik maken van de beste promoties bij horecalocaties bij jouw in de buurt. Exclusief voor Cluber members..

Bespaar op je uitgaven

Met een Cluber membership kun je tot wel 8 rondjes per dag besparen. Zo heb je het maandelijkse abonnements kosten er al in één dag uit!

Spaar voor goodies

Per promotie die je gebruikt ontvang je ClubCoins welke ingewisseld kunnen worden voor de tofste goodies.

Ontdek de beste locaties

Met de Cluber app ontdek je in een handomdraai de beste horecalocaties in jouw stad voor een avondje stappen of een borrel.

Je verveelt je nooit!

Nodig vrienden via de Cluber app of leer nieuwe mensen kennen. Uitgaan is veel gezelliger met leuke mensen om je heen!

Algemene vragen

Je proefversie begint op de dag dat je je registreert, dus je hoeft niet te wachten om gebruik te maken van Cluber acties te proberen.

Je kan onbeperkt gebruik maken van alles wat CLuber te bieden heeft. Gratis rondjes ontvangen, vrienden uitnodigen, ClubCoins sparen en nog veel meer.

Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot de gehele app. Zoek naar cafés en barretjes bij jou in de buurt, en check-in. Bestel jouw drankje en ontvang elk uur een gratis rondje.

Na je proefversie, wordt deze automatisch verlengd met een maandabonnement.

Je kunt op elk moment annuleren tijdens je proefperiode om automatische verlenging te voorkomen. Ga naar MyCluber in de app, vervolgens naar membership en klik op ‘Lidmaatschap annuleren of pauze nemen’.

.